Kalenders voor iedere smaak:

Eind november heeft de online fotoservice Pixum een nieuwe online kalender-designer gelanceerd. De nadruk legt Pixum wederom op de gebruikersvriendelijke bediening van de kalender-designer. De vernieuwing gaat gepaard met talrijke nieuwe designs, passende lay-outs en kleurenschema’s, om het voor de gebruiker zo eenvoudig mogelijk te maken mooie kalenders met hun eigen foto’s online te ontwerpen.

De klant kan heel eenvoudig kiezen, welk design bij zijn of haar foto’s het beste past. De foto’s zijn eenvoudig te uploaden en in te voegen, waardoor frustratie wordt voorkomen bij het aanmaken van een persoonlijke kalender. Met de nieuwe foto-kalender-software staan er nu designs beschikbaar voor jong en oud en voor iedere smaak. Bijzonder trots is Pixum op de nieuwe Disney-designs in het kalender-formaat A4, speciaal voor in de kinderkamer.
“Onze klanten reageren enthousiast,” aldus Fy Gadiot, Marketing & PR Manager van Pixum. “Klanten mailen ons en zijn vol lof over de eenvoudige bediening van de nieuwe designer. We zien dan ook een sterk kalender-seizoen tegemoet.”

Pixum (www.pixum.nl) is de toonaangevende, onafhankelijke aanbieder van online-fotoservices in Europa. Naast de mogelijkheid gratis online-fotoalbums aan te leggen en foto’s te delen, biedt Pixum ook goedkope en professionele belichting van digitale foto’s op fotopapier, professioneel gedrukte en gebonden fotoboeken en fotocadeaus (bijvoorbeeld bekers, puzzels, T-shirts, kaarten, Foto’s afdrukken, kalenders, canvassen en meer). Pixum drukt en belicht uitsluitend op hoogwaardige materialen en gebruikt de modernste en milieuvriendelijkste technologieën.

Scroll to Top